奈津子さんとの味噌クラス

前回春に行ったブルックリンのJコラボさんでの味噌クラス。
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二人で手前味噌を持ち寄り、
味噌を使ったお料理を紹介しました。

(お知らせ)
このクラスは日程を延期させて頂きました。
11月15日の土曜日に行います
ので、
宜しくお願いします!

この写真はミーティングの時に撮影した思い出の一枚ですね。
実は今日もこれからミーティングです〜♪
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そして今回はお味噌自体の作り方を英語でご紹介する
味噌作りクラスを英語で行います!
下記が告知内容です。
ご興味ありましたら遊びにいらして下さいね!

Seasonal Traditional Japanese Fermented Food Cooking
“Let’s make your own Miso!”

 Miso is traditional Japanese seasoning produced by fermenting soybeans and the fungus, known in Japanese as Kojikin. In Japanese cooking, we use Miso not only for miso soup but also use for sours and spreads and pickling vegetable and meats.
This class will cover:
 What is miso? (benefit of miso etc…)

 How to choose miso ingredients

 How to make your own miso ( demonstration)

Tasting homemade miso soup and Rice ball with miso condiment.

Date October 12 rescheduled on November 15th, 2014
  
2:00pm – 4:00pm
   J-COLLABO 300-302 7th ST Brooklyn,NY 11215

$30 per class
Instructor: Natsuko Yamawaki, Kiyomi Noda

Please contact to : kazuko113@aol.com
We offer 10% OFF for J-Alliance member

今回も以前仕込んでおいたお味噌を試食して頂こうと思っています!
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これは春に仕込んだお味噌です。
もう出来てるかな? 
もちろん数年前の熟成味噌もご用意します!
さてどんなお味になっているかな!
クラスもお味噌も楽しみです。
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by artofnature | 2014-10-06 23:35 | お知らせ | Comments(0)

ニューヨーク在住のマクロビオティックインストラクター&カウンセラーのKiyomiです♪ 私のマクロビオティック講座やお教室のお知らせ、陶芸やクラフト活動、またヨガなどNYライフをお伝えします☆


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